maandag 3 oktober 2011

Moon Boot



Combinatie van stijl en functionaliteit, bij Moonboot bereikbaar voor iedereen.


De hedendaagse Moonboots zijn lekker warm en natuurlijk waterbestendig. Je kunt er dus gerust mee door de sneeuw wandelen. Bij alle modellen is het draagcomfort voorop gesteld maar tegelijk is er veel aandacht besteed aan het modieuze uiterlijk. En niet alleen de damesmoonboots maar ook de kindermoonboots zien er goed uit.

Inmiddels is Moonboot een merk voor in de stad en in de sneeuw, met een chic en cool design. Sinds de presentatie in de markt is een Moonboot een “must have’’ geworden waarvan Technica er reeds wereldwijd 22 miljoen verkocht heeft.

Twee Moonbootcollecties, The Original en West East

Moonboot the Original

Al veertig jaar zijn de originele Moon Boots van Tecnica dé modetoppers in wintersportland. Telkens aangepast aan deze tijd, maar zonder hun eigen uitstraling te verliezen. Ook aankomende winter is het klassieke Italiaanse ontwerp verkrijgbaar voor vrouwen en kinderen. In funky regenboogkleuren of rustige grijstinten. En natuurlijk, zoals altijd, lichtgewicht, comfortabel en lekker warm. Zelfs bij temperaturen onder de dertig graden. Wie wil nou niet The Original hebben?

Moonboot West East

De West East-boots zijn waterdicht en hebben een speciaal voetbed dat erg prettig aanvoelt. Bovendien zijn ze anatomisch zo gevormd dat je ze altijd gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het materiaal is ultraflexibel en vormt zich naar je voeten en onderbenen waardoor ze perfect aansluiten. Ook als de straten buiten spekglad zijn, kun je met deze laarzen ferme stappen zetten. Door de speciale gripvaste zool is uitglijden er niet bij. Ideaal voor een lange winterwandeling in de sneeuw. Kortom, een collectie modieuze boots die niet alleen in de sneeuw, maar ook tijdens de koude, natte Nederlandse winterdagen gedragen kunnen worden.

Het is zeker de moeite waard om deze musthaves te komen bekijken en te passen.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten