dinsdag 18 oktober 2011

Bogner Fire + Ice

Bogner is een onderneming dat al 80 jaar op de markt is op het gebied van ski couture en hoogwaardige en luxe ski mode. De eigenaar van Bogner Willy Bogner is nog steeds heel intensief betrokken bij de onderneming.

De collectie van Bogner die wij in ons assortiment hebben is de Fire + Ice collectie. Deze collectie werd in 1989 opgericht.

De jassen uit deze collectie van zowel de Sale DP als de Dina DP zijn van softe materialen en waterafstotend materiaal gemaakt. De bontkragen van de jassen zijn van Chinese Raccoon (wasbeer). De jassen zijn gevuld met 800 gram real Goose down vulling. Door deze vulling zijn de jassen geschikt voor sneeuw en zijn ze winddicht. Hierdoor zijn ze ideaal voor een koude winter. De bontkragen zijn afneembaar net zoals de capuchon.

De jassen die wij in ons assortiment hebben zijn: Dina DP, Sale DP en Tamy DP. De DP achter elke naam staat voor Down (dons) en Pelz (bont).

Van boven naar onder zijn het de Dina DP, Sale DP, Sale DP en Tamy DP. Deze jassen kunt u ook vinden op onze webshop. De jassen voor de heren zijn al verkrijgbaar in onze winkel maar worden zo spoedig mogelijk verwacht op onze website.

http://www.cosmiccowboys.nl/dames/all/105

http://www.cosmiccowboys.nl/product/13498


Geen opmerkingen:

Een reactie posten