zaterdag 23 april 2011

Nieuw binnen: Ldir laarzen!

LdiR is voortgekomen uit de evolutie van het historische merk L’Artigiano di Riccone, wat zoveel betekent als ‘de ambachtman uit Riccione’. Het merk, dat stamt van een lange familietraditie, werd in de vroege jaren ’90 in een nieuw jasje gestoken. In zeer korte tijd werden de LdiR laarzen een grote trend in Riccione en omstreken.

Ook in Ibiza waren de laarzen mateloos populair. Daar werden ze, door een Italiaan, op het strand verkocht. De stijl van LdiR paste goed bij de kleurrijke en vrouwelijke mode op het eiland. Tegenwoordig zijn de laarzen van LdiR wereldwijd een groot fenomeen!

De originele laarzen van LdiR worden handgemaakt van het soepelste leer enzijn versierd met studs, gespjes en leren bandjes. Verder zijn de laarzen te onderscheiden van imitaties door het zachte leer, een mooie stevige hiel en een zachte zool. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en kleuren en laten zich gemakkelijk combineren voor een nonchalante look. LdiR is inmiddels een must-have in de garderobe van modeliefhebbend Nederland.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten